Rengøring

io-service.dk                                                            TLF:61518519


Alt inden for rengøring til erhverv og private

Kontorrengøring

Daglig rengøring


io-service s Rengøring alt inden for kontorrengøring


Vi hjælper dig med alle former for kontorrengøring


Kontorrengøring er et af vores store forretningsområder hos io-service s Rengøring  Vi har mange års erfaring inden for kontorrengøring, og vi er rigtig gode til at leverer en høj ensartet service, så brugerne af kontoret kan arbejde i de bedste rammer og effektivitet.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed.


io-service s Rengøring alt inden for daglig rengøring

Vi hjælper dig med den daglige rengøring


Daglig rengøring

For mange er daglig rengøring noget som blot skal overstås, men hos io-service s Rengøring  mener vi, at det er vigtig at vi rammer rigtig hver eneste gang, også på den daglige rengøring. Vi er specialister inde for rengøring, og vi ved at det ofte er små mangler eller fejl ved den daglige rengøring som kan sætte os i et dårligt lys. Vi har derfor stor fokus på at vi gør det rigtigt hver eneste dag vi kommer hos dig, uanset hvor lille din opgave så måtte være. Vi tror at vores fokus på de små ting, har været grundlaget for at vi har haft så mange glade og tilfredse kunder


butiksrengøring


hovedrengøring

io-service s Rengøring alt inden for butiksrengøring

Vi hjælper dig med alle opgaver inden for butiksrengøring


Butiksrengøring når det er bedst

Hos io-service s Rengøring  har butiksrengøring været et centralt forretningsområde, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en komplet service inden for butiksrengøring.

vi ved hvor vigtigt det er at netop din butik er indbydende og sælgende når du åbner døren op for nye kunder hver eneste dag. Den rene butik sender et klart indtryk til de kunder som har deres daglige gang i din butik, og holdes den ren og indbydende har dine kunder en større fokus på din service, dine vare samt aktuelle tilbud.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed.  
Rengøring alt inden for hovedrengøring


Vi hjælper dig med hovedrengøring

Hovedrengøring kan virke uoverkommelig

Hos io-services Rengøring  har vi udført så mange opgaver med hovedrengøring at vi slet ikke har talt på dem mere. Vi ved hvordan du får den service som man forventer, når du bestiller en hovedrengøring. Man kan, med et glimt i øjet, sige at nye koste fejer bedst, men de gamle og erfarne kommer ind i hver krog, og sådan er vi. Vi har den erfaring som er vigtig for at en hovedrengøring bliver udført som du forventer det.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed.


foretager tømning af hus eller lejlighed


io-services Rengøring foretager tømning af hus eller lejlighed


Vi hjælper dig med tømning af huse og lejligheder

Tømning af huse og lejligheder

Hos io-service  Rengøring  er vi ofte ude for at skulle være behjælpelig med tømning af huse og lejligheder. Ofte sker disse tømninger af huse og lejligheder som følge af sociale problemstillinger eller dødsfald. En tømning af et hus eller en lejlighed afsluttes ofte med en omfattende rengøring hvis kunden ønsker det.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed.


                            io-service.dk-mølleparken 95a -6240 Løgumkloster-TLF:+4561518519 -Email:ibro@io-service.dk